Den blå planet med Alla kan

Den blev en tidig morgon i lördags för att hinna med den goda frukosten. För därefter bar det av mot Köpenhamn. 🇩🇰 Vi skulle åka dit för att besöka "Den blå planet" och där kan man titta på väldigt många fiskar 🐟🐠🐡 och även utter, sköldpaddor, krabbor osv. 🐢🦀 





Efter att vi hade varit på "Den blå planet". Då åkte vi vidare in till Ströget (city) för att shoppa. Tyvärr hade vi bara en stund på oss men den få tiden det blev den var väldigt fullspikad dvs. Väl tillbaka på Sommarsol då blev det julbord. Faktiskt det första julbordet för i år och något till blir det tror jag. 

Kvällen hade att bjuda på pool badning med gänget. 

Alla kan, DHR, Black Fridays

Sorry för super dålig uppdatering på ett väldigt bra tag men jag har haft mängder att göra så har inte haft den tiden som jag hade önskat att jag hade haft. Jag hade önskat att en dag hade haft ännu fler timmar så att jag hade fast tid men saker jag inte hinner med att göra! 
Min fredag började med en shopping runda med min fina vän, Johanna. Det blev en tur till Emporia där jag gjorde en retur på min nya fina jacka som jag fick av min mamma när jag fyllde år. Även inom H&M och lämna tillbaka grejer som jag hade ångrat mig med. Vi åkte vidare till Mobilia och åt på "måsen" och shoppade vidare där pga att det var  Black Fridays! :-) 

En snabbis hem och packa och sen kom taxin och hämtade mig. Åkturen blev till Alla kan "Sommarsol" och där blir jag kvar över helgen. Gänget och jag gjorde tacos till många människor och gott blev det. Bubblat, badat sett på Idol blev det efter tacos käket. 

Pelle o Andreas med DHR överraskade oss med varsin snygg och super cool jacka. Snacka om vad Glad jag blev!! Jag är överlycklig. Tack så jätte mycket Pelle, Andreas och DHR! 




Nu blir det sängen skall upp tidigt imorgon biti.... ;-) 

Julklapps önskelista



Kalender 2016 119:- på Coop forum 

Min födelsedag 🎂



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det (min) Johannaś födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Grattis på födelsedagen! 
En onsdag för exakt 28 år sedan så föddes jag. Mitt förnamn fick jag för att min mamma tyckte om det namnet och för att jag såg ut som en liten Johanna! Tänk att det redan har gått 28 år sedan som jag föddes. Jag är väldigt stolt, glad och nöjd att jag fick just min underbara och älskade mamma till att bli just en förälder till just mig. Min mamma har alltid ställt upp för mig och gör det alltid fortfarande med. Min mamma är både min älskade mamma och min allra bästa kompis! En bättre bästa kompis får man leta efter väldigt länge. Min mamma kan man berätta hemlisar för och hon berättar aldrig det vidare! Med andra ord, jag älskar min mamma för den hon är! ❤️ 

Dagen innan....

Dagen innan min födelsedag var idag... Jag sov länge idag, åkte iväg till mitt arbete då vi hade möte. Träffade på mina snälla arbetskollegor, Sofie, Jessica, Babou och Amadeus. 

Blev bjuden på en himla god middag hos familjen ikväll. 

Super gott och mysigt var det! :-) Hela eftermiddagen och kvällen var super mysig! Och imorgon är det min födelsedag! 🎂 

Söka sponsorer




Jag skall försöka att söka sponsorer som skulle kunna hjälpa mig med att få ihopa till en Freewheel. En Freewheel kostar 4715:- plus moms och det blir totalt 5894:-. Man kan köpa en Freewheel ifrån ett företag som heter Panthera. 


Vad är Freewheel; 

Freewheel - är ett tillbehör som enkelt monteras på rullstolens fotstöd som bilden visar. Det ökar dramatiskt framkomligheten för rullstolen på underlag som t.ex. gräsmattor, snöiga parkeringsplatser, stigar, trädgårdar, trottoarkanter m.m. Den är avsedd att användas utomhus. Rullstolens längd ökar med 46 cm när Freewheel är monterat. Monteringen och demonteringen av Freewheel är mycket lätt och kan göras av brukaren själv sittandes i rullstolen. Ej avsett som idrottsredskap eller framföras i höga farter. Ett fäste för att hänga Freewheel på rullstolsryggen, när den inte används, ingår också. Panthera rullstolen måste ha förstärkt fotbåge, ett monteringskit till fotplattan, monterad tillsammans med Freewheel. Freewheel är en uppfinning av Pat Dougherty från USA där den tillverkas. 

Jag söker nu sponsorer som skulle kunna hjälpa mig med att få ihopa pengar till att köpa en Freewheel för 5894:- En Freewheel skulle underlätta min vardag till det positiva med att jag är mer ute och det blir lättare för mig i min vardag! 

Kalas 🍰

I lördags var det äntligen dags för mitt första kalas. Eftersom jag snart fyller år. Jag tycker att det kändes som om jag nyss fyllde år men det har visst gått ett helt år igen.... Veckorna bara springer fort förbi och nu har det redan gått 1 år sedan jag senast hade kalas för mig. Jag hade hellre velat ha 1 kalas där familj och släkt hade kommit och firat mig. Och en fest för mina vänner. Tyvärr så går inte detta pga jag har "2 familjer" där en utav mina föräldrar total vägrar att träffa min andra förälder, super löjligt tycker jag att detta är då min ena förälder inte förstår att dom är vuxna människor och inte beter sig så då. Så därför måste jag ha 3 kalas. Ett för min älskade mamma med familj o släkt. Ett för min pappa med familj och släkt. Och ett för mina vänner. 

Det blir en hel del att stå i och att fixa. Att behöva göra 3 av allt så som; handla, städa, fixa, duka och planera är jobbigt. Men i helgen som precis är slut så hade jag mitt första kalas och då kom min pappa, mina syskon, kusin, faster, pappas tant, systerdottern och min bästa vän, Johanna! 

Det blev pizza för alla som kom, hela 11 pizzor blev det. Så måååånga pizzor har jag nog aldrig beställt, men nu har jag gjort det. Till efteråt så blev det 4 olika glass sorter med både popcorn, godis och olika såser till glassen. Fick fina presenter av mina gäster så jag är nöjd med mitt första kalas. 






En vecka...

.... är det nu endast kvar tills jag fyller år! Problemet är bara att jag inte helt vet vad jag önskar mig i födelsedags presenter förutom några grejer. Dom sakerna som jag har kommit på är än så längre; 
• Emma 
• Hundvalp 
• Presentkort Footlight, H&M 
• Plattång 
• Läkarintyg 
• Smart Drive 
• FreeWheel 
• Panthera U2light 
• Ny lägenhet 
• Resa Ullared, London, USA 
• Vinterjacka 
• Örhänge (Guldfynd) 
• Pengar  

Stadium jackor

Var och prövade några jackor från någon dag sedan. Jag var bl.a. på Stadium eftersom dom har ett bra och stort utbud med allt möjligt. Bra saker och trevlig personal har dom på Stadium på Mobilia shoppingcenter! :-) 
Hittade 2 stycken vinter jackor men jag kan fortfarande inte bestämma mig för bilden av jackorna som jag ska inhandla och köpa. Här kommer bilder på jackorna som jag funderar på att köpa fast jag ska bara köpa en jacka! 








Hoppas att ni kan ge mig tips och råd om vilken ni tycker att jag ska handla! 

Madde 31 år



Idag skulle du fyllt 31 år. Men det blev som du sa: jag kommer aldrig att uppleva min 30-års dag Du hade rätt i det. Och når du sa det, de få gångerna, så lät du så övertygande i rösten. Du menade verkligen de orden. Visste du? Var det därför allt hände? Frågor jag aldrig kommer få svar på. Men, stort grattis till dig på din dag ❤️ saknar dig...  

Läkarintyg


hur svårt kan det egentligen vara. Det är dock min fråga?! Jag är så himla trött på att höra av olika läkare att dom inte kan skriva ett läkarintyg till mig ang, min sjukdom som jag fick den 12 augusti 2015. Varför ska jag egentligen behöva att bli skickas hit och dit hela tiden? Behöva träffa 5 läkare, 3 sjukgymnaster, 3 arbetsterapeuter på 2 1/2 månad. Sist jag träffade en ny läkare var igår (måndag). Det var en läkare som inte gjorde ett skit mer än sprang omkring hit och dit under 1 timmes tid! Jag hade till och med fixat läkarintyget som skulle fyllas i av läkaren samt en läkarsignering och stämpel på intyget. Hur svårt kan det då vara att bara göra det?! Jag blir så himla irriterad att jag Aldrig får mitt läkarintyg fast det var hela 2 1/2 månad sedan jag fick min EDS som står för Ehlers Danlos! Varför ska jag behöva lida av att inte folk gör som dom ska!? Jag är ärlig och säger det men jag orkar verkligen inte att ha det såhär längre, att behöva att bli behandlad som luft och som skit det är jag inte värd längre! Okej att folk fortfarande driver med mig och lurar mig men det är bara för att jag är rent för snäll! 

Allahelgonsdag

I söndags var jag och tände ert ljus till min älskade och saknade mormor! ❤️ Det går Inte en enda dag som jag inte tänker på henne. Vi hade en speciell relation med varandra och vi var även allra bästa kompisar! ❤️ Vi hittade Alltid på en massa kul tillsammans så som; reste, åkte på semestrar ihop, shoppade, fikade, bakade, åt på restaurang, tittade på film, tv, gick på bio, sov över hos varandra, firade julafton, nyår pch mycket mer tillsammans! ❤️ 





Uppdaterad födelsedags lista



Nu har jag äntligen kommit fram till vad jag önskar mig när jag fyller år. Och här kommer listan.... 

• Presentkort H&M 
• Presentkort Footlight 
• Nya öronhänge ifrån Guldfynd 
• Lila filt/ pläd ifrån Jysk 
• Plattång 
• Shoppingresa - Ullared & London 
• Öronhänge precis som på bilden här under. 


Och dessa öronhängena kostar 179:- på Guldfynd! :-) 

RSS 2.0