SJ

I tisdags skulle jag möta upp en vän för vi skulle åka tåg till Karlstad. Vi skulle göra några stopp på vägen bl.a. i Linköping och i Mariestad för att byta tåg men allt började väldigt dåligt! Det första tåget från Malmö skulle gå kl 09:11 och vi var i tid. Tåg gubben såg oss men han struntade i oss så han stängde tåg dörrarna och körde iväg. Ren panik fick jag....

Vi gick mot SJ tanten och hon var schysst och bytte ut våra biljetter så att vi kunde åka senare. Det blev buss hem till en vän för att invänta tågets avgång. Det blev inom Subway innan tåget skulle gå.

Eftersom tanten på SJ var snäll och bokade om våra biljetter så blev det helt andra tåg byten på väg bl.a. i Göteborg och sen Karlstad. Äntligen kom vi fram till vår destination som var Karlstad. Dock så blev det cirka 3 timmar senare än vad vi skulle haft varit framme från början.

Väl framme på plats så blev det pizza till middag och även lite namnlekar för att försöka komma ihåg allas namn.

Vårt första arbetspass började igår när det var onsdag mellan klockan 14:00-20:00 och sen drog jag och några tjejer iväg för att titta på ett band som heter JOHNOSSI. Super bra låtar spelar och sjunger han och bandet.

Vaknade från en stund sedan och sitter nu och hänger med flera härliga och goa tjejer innan mitt arbetspass snart börjar dock inte från klockan 20:00-02:00 och sen börjar och igen klockan 08:00-14:00 på fredag morgon och på lördag kör jag det sista passet som är mellan kl 02:00-08:00.

Det var allt som jag hade att komma med idag om. Ni får ha en underbar dag!! Kram!


24 juni

Från exakt 1 vecka sedan så skadade jag åter igen min handled fast den här gången så var det min vänstra hand. Trodde först inte att det var så illa som det var så stannade hemma ett tag. Senare på eftermiddagen så fick det bli ett telefonsamtal till min vårdcentral där dom skickade mig vidare till röntgen. Röntgen gjordes och jag fick gå till akuten och skriva in mig för att träffa en läkare. Timmarna gick och gick efter många timmars väntan på akuten så var det äntligen min tur att få träffa läkaren. Jag fick reda på att handleden var bruten och att gips väntades.

Min första tanke var usch vad trist jag som har massvis att göra under sommaren!

Lite mer väntan blev det och efter cirka 1 1/2 timmes väntan så blev det äntligen min tur att få bli gipsad. Det blev vitt gips med rött förband på. Klockan blev 01:45 innan jag fick gå hem. Trött var jag och ont hade jag i min arm.

Dagen där på menat med den 25 juni så ringde jag handkirurgen för att boka in en tid för omgipsning. Jag fick en tid och när jag kom dit sa min gipsteckniker att om jag hade gått med det där gipset lite längre så hade det fått bli operation. Gipset satt snett, var för stort och gjorde ingen alls nytta för fem öre. Ett nytt gips blev det direkt och direkt efter att jag hade fått på det nya så kändes det så mycket bättre! Färgen som jag valde på gipset blev gult!

Efter min omgipsning på handkirurgen så blev det mot Jensenś för att möta upp både min mamma och min ena syster. Vi skulle fira min systers 23 års dag med lite lunch på en restaurang.

Även min allra bästa kompis fyllde år den 25 juni fast hon blev 25 år!

https://cdn3.cdnme.se/4145060/6-3/pic_51d141719606ee2482a5b3f2.jpg" class="image">


RSS 2.0