Musik

Godmorning everybody!
 
Haha..... bara skojade där, har varit vaken sedan typ 8 i morse och varit hemma och fixat lite. Har även haft ett stort möte som gick sådär. Kunde väl haft gått lite bättre men ganska okej ändå. Många har ställt frågan på min sida på Instagram om jag skulle kunna lägga ut mina egen skriva låtar som jag både har gjort själv både med att ha skrivit dom själv, satt dit musik och hur dom exakt skall vara.
 
Har jobbat på det eftersom jag inte visste riktigt hur jag skulle få fram dom ifrån Itunes till iPhone och Ipad men nu har jag fixat det!! Nu skall dom bara ut på Instagram samt på Youtube tänkte jag. Men det får bli senare ikväll eftersom jag snart skall iväg och hämta hem min söta lilla Charlie sköldpadda.
 
 
Men ni får ha en fortsatt skön och solig eftermiddag!
 
Kram/ Johanna

Bokad resa

 
 
 
Nu är min resa äntligen bokad och klar men tyvärr finns det fortfarande några dagar kvar innan det bär av. Resan kommer att ske till Stockholm och jag kommer även att tillbringa mycket av min tid i Uppsala där jag skall träffa en god vän vid namnet Linnea. Vi kommer att gå på NRJ Live Sessions som är en exklusiv konsertupplevelse utöver det vanliga med artister som Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray, John Newman och Nause live! Skall bli så himla kul att både träffa Linnea, gå på NRJ Live Sessions och träna.
 
Innan det är dags att åka iväg så skall här följande göras;
 
* Träna
* Jobba
* Hämta hem Charlie sköldpadda
* Städa
* Tvätta
* Packa
* Sy och göra en ändring på en klänning
* Boka flygbuss
 
Och så klart lite andra saker också förstås. I helgen som har gått har jag tränat, jobbat och varit på kalas. Fredagen började med att jag hämta hem lilla söta Emilia ifrån dagis. Vi åkte till badhuset och badade och hade det trevligt. Det var inte så mycket folk där så det var helt underbart skönt. Annars så brukar det vara väldigt mycket folk där på badhuset. Det var min söta lillebror Gustav som fyllde 10 år och där med så hade han kalas för släkten. Hamburgare och pommes hade han valt till middag och till efterrätt så blev det en fotbolls tårta och en rosa och söt tårta som Jessica hade gjort.
 
Under söndagen som nyss har passerat förbi oss var jag hemma hos min ena lillasyster Emmie på söndags middag. Hon är så duktig på att laga mat, det blev god köttfärspaj och sallad till middag och till efterrätt så blev det glass. Avslutade dagen med en promenad tillsammans med mamma och Tilda.
 
Idag när det är tisdag så var jag iväg och tränade i några timmar då förstås med gymnastiken. Tog även en härlig promenad i solen. Väldigt fina färger finns det nu på trädens blad. Många olika färger har löven bl.a. dessa färgerna; röd, grön, brun, gul och orange färg. En tur till Bauhaus med mamma blev det ikväll för att inhandla plattor för att placera det under terrariet där Charlie sköldpadda skall bo i när han snart kommer hem ifrån Djursjukhuset.
 
 
 
 

Djursjukhuset

Under 2 veckors tid så har Charlie sköldpadda inte mått så bra. Han har varken ätit eller druckit och han vägrar att öppna sina ögon. När han befinner sig i sin bur så klättrar han upp mot burens väggar och när han är ute och går på golvet hemma så blundar han fortfarande! 

Nu är vi på väg mot djursjukhuset för att träffa en veterinär som får titta på Charlie. 

Önskar er en trevlig dag! 
Kram/Johanna 




Träning

Idag har jag ägnat min dyrbara tid igen precis som vanligt i hallen. Jag menar dock inte min hall som är hemma hos mig utan i gymnastik hallen där jag tränar samt jobbar i. Hela 6 underbara timmar har jag befunnit mig i hallen för att både jobba och träna. Dom nya och fina gymnastik dräkterna har äntligen kommit så innan onsdag skall här göras en beställning på dom. 

Kom precis hem nästan och nu blir det att dra ihop en god middag och sen väntar tvätten på mig. 

Önskar er alla en riktigt trevlig lördag! 
Kram/Johanna 




TV-inspelning...

.... kommer att ske idag hemma hos mig. Killarna som då arbetar med ljud, ljus och film kommer i eftermiddag. Spännande kanske för er men dock inte för mig eftersom jag är så van så van vid detta. Exakt datum för programmet är ännu inte helt spikat än! 

Innan killarna kommer så ska här städas, plockas undan, handla och fixas. Känner mig en aning stressad inför det eftersom det är en hel del som verkligen ska fixas här hemma innan dom kommer dvs. 

Nu är det endast 1 vecka kvar tills Idol 2013 kommer att sändas på fredagarna, jag längtar redan. Tänkte bjuda er på en bild på dom 20 som är vidare i Idol. 




Folkets park

Gårdagen bjöd på en mängd spännande saker. Som jag berättade för er så skulle jag på intervju och det var jag på. Det gick väldigt bra samt det kändes bra. Nu är det bara att vänta tills slutet utav nästa vecka då får jag reda på om jag fick jobbet eller inte. 

Var även en sväng inom sjukhuset för att ta lite blodprover. Fick reda på att jag endast hade 126 röda blodkroppar och man skulle ha 137 enligt sjuksköterskan Amanda. 

Åkte iväg för att hämta Ellie på dagis och därefter åkte vi och tittade på djuren i Folkets park. Ellie fick även klappa den söta och mini lilla hundvalpen som har skrivits om så mycket i många medier och på tv samt på internet bl.a. Facebook. Hade jag själv haft en sådan liten hundvalp så hade jag säkert alltid gått och letat efter den för så liten var den. 





TV5 & arbetsintervju

För en gångs skull så hade jag sovmorgon idag. Otroligt skönt var det minsann! Fler sådana önskas oftare från min sida. 

Idag har det Inte hänt så mycket mer än att TV5 har ringt mig ett par antal gånger redan idag..... 😊 Samt senare idag så ska jag på arbetsintervju i en butik på ett shoppingcenter. Lite nervös är jag dock men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra dvs. 

Kram/Johanna 

Världens bästa blogg är.....

... givetvis; http://myownhome.blogg.se/   

Idag är det redan onsdag och dagarna bara springer fort iväg. Jag tyckte det nyss var måndag men onsdag idag. Ska snart iväg till träningen då menat till min älskade gymnastik! 😊 

Jag tänkte länka en blogg adress om två helt fantastiska tjejer som bloggar om bl.a. inredning, pyssel, loppisrundor och foto. 
http://myownhome.blogg.se/ 





Önskar er en fin dag! 
Kram/Johanna 

TV-Team

Ja exakt så var det idag. Idag tog jag en lång sovmorgon, pga att jag var så himla trött idag. Men redan vid tidig eftermiddag till sen kväll så har ett speciellt TV-Team ringt mig. Upp med telefonen, kalender, penna och sen ner med dom. Och samma sak igen om och om igen, en aning jobbigt faktiskt när man är iväg och så. Datumet är nu spikat och klart och än så länge så är det fortfarande lite hemligt men mina grannar kommer att märka av det ganska mycket under dom dagarna som det verkligen sker! :)

Ikväll så blev det ny gräddade pannkakor till middag och spel stund tillsammans med både mamma och Tilda. Kram/Johanna


Äntligen, äntligen

så är det äntligen dags för höstens första gymnastik träning i hallen efter endast 2 veckors ledighet.

Jag kommer att befinna mig i hallen vissa veckor 6 av 7 dagar. Och vissa veckor endast följande dagar; mån, ons, fre o lördagar.

Idag har jag endast varit hemma och gjort vid mig och nu sitter jag här i en taxi och är på nya språng dvs påväg mot träningen! :)

Hunden har varit ute några gånger idag. Både promenader i parken och där vi bor. En nöjd hund med andra ord.

Men vi hörs, kramar


Onsdagens bild


Dagens bild


Tillbaka...

.... i tjänst är jag nu här på bloggen efter några veckors semester ifrån arbetet. Som ni antagligen har märkt så har jag även varit här ifrån sedan i början av juli månad. Dels för att jag inte har vetat eller haft någon inspiration om vad jag skulle blogga om men nu har jag mer energi och lust till att fortsätta.

Veckorna sedan jag bloggade sist har gått otroligt fort och mycket har jag hunnit med må ni tro. Många fina soliga och varma dagar har det varit. Jag har ägnat min tid till att vara vid stranden eller poolen både solat och badat har jag även hunnit med.

En tur till Zoo blev det med Emilia, mamma och syskon. Dock så valde vi helt fel dag då det var extra varmt den dagen vi var där så alla djuren var väldigt trötta och låg bara stilla och sov. Jag har även hunnit med en sväng till underbara Ge-Kås i Ullared och där blev det määäääängder utav shopping för mig.

I både Stockholm, Göteborg, Malmö, Danmark, Katrineholm, Sösdala, Höllviken, Vellinge, Linköping, Karlstad har jag även hunnit med nu under sommaren! :) Helgen som nyss har passerat så hade vi kräftskiva och många kräftor blev det uppätna precis som vanligt.

Kram/Johanna


RSS 2.0