Korsbandet

Tänk er hur hela ens vardag kan förändras på bara en liten sekund. Det gjorde den för mig i onsdags, när jag stod och väntade på min ena syster och när jag hade tagit en p-plats till henne för att hon skulle kunna parkera sin bil precis utanför där vi båda bor. Det var kanske inte ens en viktig p-plats i vanliga fall men just i onsdags var det så. Pga att det var fotbollsderby och alla tokiga och stressade fotbolls idioter skulle gå på match för att se matchen mellan MFF - Helsingborg. Jag blev påkörd av en svart bil på exakt den gatan som jag bor på. Personen som körde bilen skrek både det ena och det andra emot mig. Och det kanske inte är så värst mycket men han körde i cirka 10 kilometer per timme när han körde på mig.
 
Jag använde ganska så mycket kraft för att inte bryta samman när mannen skrek så mycket fult om mig så därför tog det mycket av mig. När han körde på mig så hinner inte mina muskler med och benet böjer sig åt fel håll. Utåt liksom kan man säga åt sidan. Det kändes precis som att det var något som hände inuti mitt knä/ ben, ungefär som att det åker ur led, innan det kastades tillbaka med en rasande fart tillbaka igen på sin vanliga rätta plats.
 
Efter att den här händelsen hade hänt så försökte jag hoppa åt sidan och ringde direkt till Polisen. Jag var mest rädd för hur min kropp skulle reagera när jag hade skadat mitt knä. Smärtan kändes precis som att jag hade elektriska vågor i hela min kropp, som gör att jag blir väldigt svag och kallsvettig.
 
Polisen kom hem till mig och där skrev dom en anmälan om vad som hade hänt samt att dom fotograferade bilen och dom skulle även ta in personen som hade kört på mig. Enligt Polisen så skulle jag uppsöka läkare pga att mitt knä hade svullnat upp rejält och ont hade jag i det. Det fick bli ett samtal till 1177 (sjukhusrådgivningen) där dom kopplade mig vidare till 112. Dom ställde lite frågor och jag försökte besvara dom så gott det gick pga att jag var ganska chockad och ont hade jag. Ambulansen kom ganska så omgående och enligt killarna på Ambulansen så trodde dom att det kunde bl.a. vara en fraktur, spricka, blödning eller vatten i knäet.
 
Ankom till akuten på sjukhuset vid ca 19:00 och innan jag var inskriven där så tog det sin lilla tid dvs. Timmarna gick och jag hade hur ont som helst. Ssk (Sjuksköterskorna) tryckte i mig Alvedon efter Alvedon och mycket patienter och anhöriga fanns det. Det kändes precis som att det tog väldigt lång tid ungefär typ sådär 1000 år. Syrran kom med BK mat (Burger King mat) och sen körde hon hem igen. Till slut efter mååååånga timmar så fick jag äntligen träffa läkaren på Ortopeden och hon misstänkte ledbandsskada på mitt vänstra knä men hon var inte helt säker på det. Röntgen gjordes efter ett tag och sen var det tillbaka till akuten igen för att invänta svar ifrån röntgen och även vänta på läkaren.
 
Någon timme till gick och till slut kom läkaren. Mitt korsband var skadat men det trodde jag aldrig att det var utan jag trodde endast att det var typ en spricka eller något. Kryckor fick jag men dom har jag redan kastat ifrån mig pga att jag vet hur det kommer att påverka mina händer och speciellt mina handleder. Är man gymnast så är man och då vet man exakt vad skador är och hur ont man får samt hur lång tid det tar att bli helt återställd efter att ha hoppat/ gått med kryckor. Usch!!
 

Korsbandet

När klockan blev ca 00:25 så får jag ett oväntat besök här på sjukhuset. Min morfar hade tagit bussen hit för att hålla mig sällskap ett litet tag men ett litet tag enligt honom var tydligen 10 minuter. När klockan blev 00:35 kom min älskade lillasyster och överlämnade lite BK (Burger King) mat till mig. Tack snälla Emmie!!

Äntligen så har jag nyss träffat läkaren en trevlig tjej var det. Hon trodde att det var korsbandet i mitt knä som är i sönder och så men väntar nu på röntgen. Usch vilken tid allt kan ta här på sjukhuset. Ingen alls hit.....
Det var allt som jag kunde uppdatera er om just nu! Sov så gott!


Värktabletter

Nu är det snart 2 timmar sedan jag uppdaterade er alla. Är fortfarande kvar här på akuten och väntar fortfarande också på läkaren. Mega ont har jag i mitt knä/ under ben. Det ända som dom proppar i en är värktablett efter värktablett. Ssk (sjuksköterskorn) här gör inte ett ända skit. Det ända dom gör är att kolla Fb (Facebook) samt snackar skit till varandra om bl.a. patienter. Nyss fick jag 2 värktabletter igen av en ssk och enligt henne så var det jag nästa på tur att träffa läkaren! Bingo säger jag bara!


Skånes universitetssjukhus, Malmö

Mycket patienter befinner sig här på akuten precis som mig. Trafikolyckan/ bilolyckan som jag var med om förr några timmar sedan mår jag inte så bra efter. Har galet ont i mitt knä/ ben. Har varit här på akuten snart i 5 timmar och fortfarande så har jag inte träffat någon läkare än. Katastrof är detta, att behöva vänta såhär länge när det heter akuten. Så minsann inte okej! Endast 1 läkare här och många patienter är här.


Trafikolycka

Idag den 29 maj så var det dags för fotbollsderby mellan MFF - Helsingborg. Många stressade och många idioter på vägarna. Blev påkörd av en svart bil just på min gata där jag bor. Mannen som körde den svarta bilen skrek både det ena och det andra emot mig! Han körde i 10 kilometer/ timme. Och hela mitt ben vek sig. Polisen kom och gjorde en anmälan samt hjälpte mig upp i min lgh. Ambulansen kom och hämtade mig. Ont har jag och just nu väntar jag på Ortopeden i Malmö. Såååå himla ont i mitt ben har jag..... Skriker snart utav den smärtan som jag har!


Inlove.com

I just have to share this wonderful feeling about being in love.

I never thought I would be ”one of those lucky ones” who really find their one in life.

But here I am, with the worlds most beautiful man in my heart.

Wise man. Happy man. Wonderful man. Caring man. A man who listens. A man who laughs.

A man who can see me more clear than I do myself sometimes.

A man who is everything I ever dreamed of… and so much more!

A man I want to live my life with.

Every single day.

 

You are best .........!

I love you!


en allmän lista

69 saker du kanske inte visste!

1. Fullständigt namn? Johanna
2. Exakt ålder? 25  
3. Vart bor du? Sverige
4. Bor tillsammans med? Mina djur
5. Husdjur? En sköldpadda & en hund
6. Färg på ditt hus? Gult  
7. När är du född? 11 november
8. Bästa lärare? Jessica, Lisa o Jenny
9. Vilket år tog du studenten? 2007
10. Något jobb? Klart!  
11. När ska du sova ikväll? Midnatt
12. Instrument? Sång & Piano
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Smörgås
17. Dagens klädsel? Linne & träningsbyxor  
18. Dagens smink? Mascara, foundation, puder, rouge
19. Dagens sötnos? Haha.... Tilda ;)
20. Dagens roligaste? ingenting
21. Har du många vänner? Tillräckligt
22. Hur många har du kysst? Vet ej, haha
23. Vem kramade du senast? Emmie
24. Hur många har du haft sex med? Vet ej
25. Hur många har varit otrogna med dig? No idea
26. Förlovad än? Nej
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem talade du med i telefon senast? Emmie
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Märta: "Jag vet :)"


FAVORIT:

30. Grönsaker? Alla
31. Film? Olika
32. Låt? Santa Paws Is Comi´n To Town
33. Mat? Vegitariskt 
34. Drink? Vitt vin
35. Färg? Beige
36. Bästa vänner? Märta, Nora, Oscar, Melina, Lisa, Louise, Isabel, Fanny o Elenor.  
37. Stad? Stockholm
38. Land? USA
39. Ämne i skolan? Gymnastik, Matematik & fysik  
40. År? 2009 Hithills


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Min mamma   
42. Personen du kysste? Kommer ej ihåg
43. Gången du spydde? Haha...  
44. Gången du grät? I torsdags   
45. Pizzan du åt? haha... faktiskt i söndags.  
46. Gången du var i Göteborg? I våras
47. Gången du var i Stockholm? Många, många, många gånger
48. Gången du var full? Hos Elenor, haha ;)  
49. Gången du var hög? Aldrig, no drugs here
50. Personen som såg dig gråta? Många, tyvärr!! :-(


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Självklart, hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Både
54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Hångla eller puss? Både och
57. Facebook eller lunarstorm? Facebook
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
60. Svart hår eller blont? Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? Båda
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Både och
65. Coca cola eller fanta? All läsk e skit
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Både och
69. Träna eller slappa? Träna

Follow you dreams in life

Search for yourself, by yourself.

Do not allow others to make your path for you.

It is your road, and yours alone.

Others may walk it with you,

but no one can walk it for you.

USM

En hel vecka har gått sedan jag bloggade sist och mycket har hänt sedan jag lämnade lite fotavtryck här. I veckan som snart är slut så har jag bl.a. varit och tittat på Emilia när hon sprang/ gick kalvinknatet som är ett barnlopp istället för et så kallat Marathon lopp. Emilia och andra i hennes ålder skulle springa/ gå 450 meter. Just den dagen så regnade det men många barn liksom Emilia deltog ändå i loppet med regnkläder och små söta paraplyer. Både medalj och tröja fick alla barn som hade varit med i kalvinknatet. Senare på kvällen åker mamma och jag till Media Markt för att byta och även inhandla lite saker. =)
 
I onsdags var det dags att åkte till djuraffären för att klippa klorna på Charlie då jag Inte helst gör det pga att jag tycker att andra skall få ha kvar sina jobb därför kan dom göra det istället för att jag skall göra det. Allt gick bara bra och sen blev det middag på Mobilia med både mamma och Ulf. Lite senare på kvällen var det dags att åka till Tjejjouren för att sitta jour med Jo.
 
 
 
Under hela den här helgen mellan den 24 - 26 maj så har det varit en Stor tävling i självaste Lund som heter USM TRUPPGYMNASTIK LUND 2013. Det var 32 lag ifrån hela Sverige som deltog i den stora tävlingen. Dom här lagen var med och tävlade i helgen i USM.
 
I Pool 1 var följande lag med;
Enebybergsgymnasterna
Järfällagymnasterna
Örebro GF KIF
GF Stockholm Top Gymnastics lag 2
Sollentunagymnasterna lag 1
Huddinge GF
Lugi Gymnastik lag 2
GF Fram lag 2
Åstorps GF
Sigtuna Märsta GK
GF Uppsalaflickorna lag 1
 
I Pool 2 var följande lag med;
Sol-Flickornas GF
GK Katrineholmsgymnasterna
GK Trollbäcken
GF Stockholm Top Gymnastics lag 1
GK Engelholmsgymansterna
Sollentunagymnasterna lag 2
Västerås GF lag 2
GF Fram lag 1
GK Motus-Salto
Täby GF
Höganäs GF lag 1
 
I Pool 3 var följande lag med;
Hammarö GF
GF Kennedy
Lugi Gymnastik lag 1
Nacka GF
Höganäs GF lag 2
Västerås GF lag 1
GF Uppsalaflickorna lag 2
GF Brommagymnasterna lag 2
Karlskrona GF
GF Brommagymnasterna lag 1
 
Final Pojkar + Mixed;
Järfällagymnasterna
GF Fram
GK Motus-Salto
KFUM GA Stockholm
GK Engelholmsgymnasterna
GF Brommagymnasterna
GK Engelholmsgymnasterna (mix)
 
 Final Flickor;
Sollentunagymnasterna lag 2
Gymnastikföreningen Fram lag 1
Täby Gymnastikförening
Lugi Gymnastikförening lag 1
GF Uppsalaflickorna lag 2
GF Brommagymnasterna lag 1
Sollentunagymnasterna lag 1
Höganäs Gymnastikförening
 
I fredags började det hela med en massa träning inför tävlingen. Och från väldigt tidig lördagsmorgon till super sen lördagskväll/ natt blev det pga USM. Och även idag (söndag) blev det också tidigt och en sen kväll. En väldigt trevlig, kul och intensiv helg även med både glädje, skratt, press, tårar och lite skador hör till när det är är Stor tävling. Och även om det hade varit en liten tävling så hade det så klart med varit så.
 
Skall försöka att vara här lite mer men det blir tyvärr så ibland pga mycket träning och tävlingar! =)
 
Kram/Johanna

Julia

J´s båda fötter är inte användbara som sagt. Enligt E så hasar J sig på golvet för att kunna ta sig framåt inomhus. Den ena foten är sydd och har fullt med stygn i och den andra foten har hon fruktansvärt ont i. Imorgon bär det av till läkare för att få den röntgad tyvärr så har jag mina aningar om det ändå är bruten eller om den har en spricka i sig. Men vi skall Inte ta och spekulera i det utan vi får vänta och se vad läkarna säger imorgon! Tycker det är så himla synd om J och även E. Två st kämpar är vad dom är och vi får gå igenom det tillsammans dvs.
 
Skulle egentligen till Ikea idag med mamma men ändrade planer blev det så vi åkte till ett shopping center istället och där vi träffade både Emilia & Emelie. Lite shopping, fika och middag blev det där. Annars så har jag inte gjort så mycket mer. Nu skall jag ställa mig och baka för att imorgon så skall jag ha ett stort möte och har inget att bjuda på så det får väl bli lite nybakta kanelbullar. Det går alltid hem hos folk med en eller två koppar kaffe! =)

Skador i mängder

Igår när det var lördag så var det en stor gymnastik tävling i självaste Helsingborg. Vi ankom till Helsingborg vid cirka 12.15 tiden och direkt när vi hade ankommit till rätt omklädningsrum så blev det på med dräkterna och även fläta håret till inbakade flätor. Klockan 13:00 så hade vi flätat 18 flätor och kramp i mina händer hade jag och några föräldrar. Hihi....
 
In i en stor hall för att både värma upp ordentligt samt gå igenom friståendet och prata igenom allt med gymnasterna. Sedan så var det bara att köra i gång med både trampet, överslag, tumbling och fristående. Friståendet gick hur bra som helst och tjejerna var hur duktiga som helst i både RT2 och i RM1.
 
Innan tävlingen skulle börja så fick man köra igenom 2 minuter per gren som då 2 min på friståendet, 2 min trampet, 2 min överslag och 2 min tumbling. Vi började med att ställa upp i rätta ordningar och så med tjejerna eftersom vi skulle köra igenom det hela först innan det var på allvar dvs.
 
M och N stod vid trampetten och jag själv stod vid tjejerna för att hjälpa dom med rätt ordning samt när vi skulle strömma. J var först ut och tyvärr säger jag bara så hade M glömt eller missat en puff som skulle haft varit fast klistrad på trampetten direkt efter den. Efter som det finns risk för skador annars i fall man faller fel eller fastnar och så. J springer mot trampetten och hoppar på trampetten och upp i luften groperar in i volten och sen släpper ut volten. Kommer nära trampetten och M skulle haft varit med och tagit i mot J men något hände så M tog Inte emot J. J faller från hög höjd och ner mot en stål bom på trampettens slut sida och skriker jätte mycket av smärta. Det blöder jätte mycket och N hjälper J av från landningsmattan. J fortsätter att skrika och gråter väldigt mycket pga den oerhört starka smärtan som hon har i sin fot! Lägger ett tryck emot foten och ringer 112 direkt. N skulle egentligen haft åkt med J till akuten men så blev det Inte pga att J ville att jag skulle följa med henne istället så det blev jag istället för N. Jag, J, J´s mamma, en kille och en tant väntade på ambulansen i över 40 minuter och till slut kom den.
 
J hade ingen känsel i sin fot och den var helt blå och kall. In i ambulansen och vi åkte till akuten med J. Träffade en trevlig sjuksköterska vid namnet Mia samt en jätte duktig och snäll läkare vid namnet Olof. J hade jätte ont och var väldigt rädd för sprutor. Smärtlindring blev det runt om det djupa och breda såret under J´s fot. Hon skrek av smärta och tårarna rann nedför hennes kind. Blåa stygn blev det och sen blev det upp på röntgen för att röntga den andra foten med. Röntgen gjordes och J var väldigt duktig!! =) Tillbaka till rummet och sen var det bara att ta och vänta på läkaren eftersom han skulle först titta på röntgen bilderna. Läkaren Olof kom och pratade med oss och informerade om vad som gäller ett tag framöver.
 
Läkaren var inte helt säker på röntgen bilderna men han tyckte att J skulle tillbaka till akuten om 1 vecka då skall den andra foten om röntgas och kanske då visas det att foten har en spricka i sig eller så visar det sig att den inte har någon spricka i sig. Rullstol ut till bilen och sen blev det kryckor som gäller.
 
Även två andra tjejer ifrån 2 andra lag var också på akuten. Den ena tjejen hade brutit underarmen och den andra tjejen hade också brutit något om det var under eller överarmen minns jag inte.
 
RM1 kom på 6:e plats och RT2 kom på 14:e plats utav 32 olika lag! Bra jobbat tjejer och killar!! =)

Rikstruppen

Vaknade från någon timme sedan av att solen lyste in igenom mina fönster. Ännu en vacker och fin dag har vi framför oss idag också.

Tävlingsväskan är nu packad med både dräkter, lunch, vattenflaska, plåster, bandage samt hand och fotledsskydd.

Om en liten stund så bär det av mot Lund där det blir att möta upp alla underbara gymnaster, tränare och föräldrar. Sen bär det av mot Helsingborg där den Stora tävlingen kommer att vara idag.

Hoppas verkligen att det även kommer att vara så här varmt som det är nu imorgon med. Håller tummarna att dom 30 graderna med sol håller i sig! =)

Önskar er alla en toppen skön dag i det fina vädret! Glöm Inte att sola för mig med idag.... Hihi.

Kram/Johanna


Jag som liten

Tänkte bjuda er på en bild när jag var liten och hur söt som helst!! =)
Vad tycks om bilden på mig??
 
 
 

Sommarvärme

Sommaren är verkligen här nu känns det som. Under dom senaste veckorna så har solen varit hos oss nästan alla dagar förutom någon enstaka dag då det har varit lite regn. Idag var det verkligen rekord om hur många grader min termometer visade. Den visade på hela 29 grader och då var det ändå inte direkt i solen. Extremt varmt är det i alla fall inomhus idag det är så varmt och klibbigt så det är nog skönare att befinna sig utomhus tänker jag. Även om jag ännu inte har varit ute än idag. Både shorts, linne och ballerinaskorna har varit ett måste sedan cirka 2 veckor sedan tillbaka. Att gå i långbyxor har varit tok för varmt dessa veckorna. Det var så härligt igår när det var torsdag när jag var på väg hem på kvällen när klockan var sådär vid 23:30 och ändå så räckte det att ha på sig shorts och tröja.
 
I söndags så skulle min ena syster sjunga i kyrkan och en artist skulle även uppträda och sjunga tillsammans med min syster och hennes sång vänner. Artisten var Mathias Holmgren och wow vilken röst han har. Det är en röst som man kan "drunkna" i så vacker är den. Väldigt trevlig var han och han pratade med mig och en annan tjej ett tag efter konserten när han stod och väntade på sin taxi.
 
Igår när det var torsdag så var det väldigt fint väder då också så det blev att sola lite samt att läsa en tidning i det fina vädret som gällde. Även Charlie fick komma ut och upptäcka gräsmattan. Tro det eller ej men sköldpaddor kan verkligen gå väldigt fort det märkte jag igår när vi var ute.
 
 
Igår kväll hade vi en liten uppvisning för alla gymnasters föräldrar och syskon. Dom fick visa upp vad dom skall köra för tävlingsvarv på tävlingen i helgen som kommer att ske i Helsingborg. Dom var så fina i sina dräkter och duktiga var dom med.
 
 
 
 

Åhus

Har haft hur mycket som helst att göra nu sedan mitt sista inlägg här på bloggen så därav den anledningen har jag inte haft tid att blogga. Idag befinner jag mig i Åhus och har nyss tagit mig en ridtur på Pigall tillsammans med min vän Kicki fast hon red på Mulle. =) Det blev en ridtur i skogen där solen stod på. Härligt!!

Är bara tvungen att lägga till en text om min underbara syster. Fick ett samtal från henne från ett tag sedan om att hon befann sig på akuten och hade en klasskamrat som höll henne sällskap. Hon hade fastnat med ett finger i en papperskorg och hon har hur ont som helst i detta fingret nu. Dom åkte in på akuten där hon nu sitter och väntar efter att ha blivit röntgad. Hon väntar nu på läkaren. Jag tycker så synd om henne! Krya på dig lillasyster!


Individuella Mästare

 
 
Svensk Juniormästare blev självaste Sara. Silvermedaljen tog Tora och bronsmedaljen Smilla.
 
Svensk Mästare blev Wilma. Silvermedaljen gick hem till Selma och bronsmedaljen till Elin.
 
Grenarna var 30 sekunder snabbhet, 3 minuter snabbhet och freestyle.
Alla tjejerna imponerade väldigt stort i exakt alla grenarna!! =)

SM i Lycksele

 
Fantastiska prestationer på SM i Lycksele!
Grattis alla sex lagen som fick väldigt fina placeringar.
Svenska Juniormästare i lag blev Wilma, Elin, Sara och Tora!
Svenska Seniormästare i lag blev Alexandra, Linnea, Josefin och Selma.

Kör i säker style, Swedish police gangnam

 
 
Ungefär från cirka 5 - 6 dagar sedan så tipsade en god vän mig om detta här klippet ifrån Youtube och ikväll så läste jag en artikel ifrån internet där det stod om just det här klippet ifrån Youtube bl.a. Att en rolig och bra grej blir till en sådan här stor grej det trodde inte jag och många andra att det skulle bli men så kan det gå.
 
" Polisen kan ha brutit mot upphovsrätten; När polisen i Ringsjöbygden lade upp sin Gangnam style - video "Säker Style" på Facebook gjorde den omedelbart världssuccé. Nu har den plockats ner från polisens Facebooksida - polisen kan ha brutit mot upphovsrätten. - Vi behöver titta närmare på det, säger Lars Förstell.
Den förste maj lades videon upp på webben. Sedan spred den snabbt över hela världen. Så här skrev polisen i Ringsjöbygden under söndagen på sin Facebooksida då man tog bort videon: "Oanade proportioner! Inte kunde vi ana att vår film skulle spridas över världen! VI är tacksamma för all uppskattning och alla positiva kommentarer vi fått under de här två dagarna. MEN vi vill inte riskera att hamna i en tvist om rättigheterna. Vi har därför beslutat oss för att ta bort vår populära film. Vårt budskap ligger fast: kör i säker style!" När kvällsposten når Lars Förstell på polisen menar han att man underskattat sociala mediers styrka. - Det är så här det funkar i sociala medier. Det är så många som kan ta del av materialet, det går ut till så oändligt många. Det är det kombination med medial exponering har gjort vår video så populär. Om det visar sig att polisen inte stöter på några upphovsrättsliga problem kommer videon att läggas upp igen. Videon finns fortfarande på Youtube och har visats nästan 12 000 gånger.
 
Exakt så stod det ikväll på internet på just den här sidan. http://www.expressen.se/kvp/polisen-kan-ha-brutit-mot-upphovsratten/ 
 
Kram/Johanna

Follow you dreams in life

Search for yourself, by yourself.

Do not allow others to make your path for you.

It is your road, and yours alone.

Others may walk it with you,

but no one can walk it for you.
 
Kram/Johanna

Årsmöte

I torsdags var jag på jouren och planerade lite inför resan till Karlstad tillsammans med Elin. Amanda skulle även komma men det blev inte så. Det var även årsmöte med Malmö tjejjour. Så fort jag varit på ett möte blir jag alltid lite extra peppad och påmind om hur viktigt vårat arbete är. =) Om ni inte har koll på vad en tjejjour är för något och vad de gör tycker jag att ni ska kika in och besöka våran hemsida http://www.tjejjourenimalmo.se/ .
 
Kram/Johanna
 

Be Yourself! Everyone else is taken!

The following is the philosophy of Charles Schulz, the creator of the ‘Peanuts’ comic strip.

You don’t have to actually answer the questions. Just ponder on them. Just read the text straight through, and you’ll get the point.

1. Name the five wealthiest people in the world. 2. Name the last five Heisman trophy winners. 3. Name the last five winners of the Miss America pageant. 4 Name ten people who have won the Nobel or Pulitzer Prize. 5. Name the last half dozen Academy Award winners for best actor and actress. 6. Name the last decade’s worth of World Series Winners.

How did you do?

The point is, none of us remember the headliners of yesterday. These are no second-rate achievers. They are the best in their fields. But the applause dies.. Awards tarnish.. Achievements are forgotten. Accolades and certificates are buried with their owners.

Here’s another quiz. See how you do on this one:

1. List a few teachers who aided your journey through school. 2. Name three friends who have helped you through a difficult time. 3. Name five people who have taught you something worthwhile. 4. Think of a few people who have made you feel appreciated and special!! 5. Think of five people you enjoy spending time with.

Easier?

The lesson:

The people who make a difference in your life are not the ones with the most credentials..

the most money…or the most awards.

They simply are the ones who care the most!

Kram/Johanna


Kolla in vilken sötnos!


1:a maj föreställning

Idag var det äntligen dags att fira Kämpinge Gymnastikförening med att föreningen fyllde hela 40 år idag!


Dagens sanning

 
 
Kram/Johanna

Be Yourself! Everyone else is taken!

The following is the philosophy of Charles Schulz, the creator of the ‘Peanuts’ comic strip.

You don’t have to actually answer the questions. Just ponder on them. Just read the text straight through, and you’ll get the point.

1. Name the five wealthiest people in the world. 2. Name the last five Heisman trophy winners. 3. Name the last five winners of the Miss America pageant. 4 Name ten people who have won the Nobel or Pulitzer Prize. 5. Name the last half dozen Academy Award winners for best actor and actress. 6. Name the last decade’s worth of World Series Winners.

How did you do?

The point is, none of us remember the headliners of yesterday. These are no second-rate achievers. They are the best in their fields. But the applause dies.. Awards tarnish.. Achievements are forgotten. Accolades and certificates are buried with their owners.

Here’s another quiz. See how you do on this one:

1. List a few teachers who aided your journey through school. 2. Name three friends who have helped you through a difficult time. 3. Name five people who have taught you something worthwhile. 4. Think of a few people who have made you feel appreciated and special!! 5. Think of five people you enjoy spending time with.

Easier?

The lesson: The people who make a difference in your life are not the ones with the most credentials.. the most money…or the most awards. They simply are the ones who care the most! 


Kram/Johanna


RSS 2.0