Christmas

Christmas tree for nurses! 






Göteborg

I fredags packade jag min tävlingsväska och mötte även upp min goda vän Ingrid. Den beställda bussen gick utav stapeln vid kl 14:30 men blev 30 min sen. Efter att ha kört en bit så kom någon på att vi hade glömt en väska så en bil mötte upp oss och överlämnade väskan till oss. Ungefär 48 stycken var vi som åkte iväg och skulle tävla under helgen. Tävlingen ägde rum i Göteborg. Vi gjorde ett stopp på McDonaldś påvägen. Väl framme på hotellet så blev det lite info om helgens tider och så. Somnade väldigt tidigt pga att vi skulle gå upp super tidigt på lördags morgonen. 

På lördags morgonen så ringde klockan redan vid kl 06:00 och hotellfrukosten var kl 07:20. Bussen ifrån hotellet avgick kl 08:15. Invigningen började kl 09:00 och direkt efter det så var tävlingarna igång. På lördagen så tog jag hem 1 guld och 1 brons. Väl tillbaka på hotellet så hade vi 1 1/2 timme på oss att göra vid oss för att sen åka iväg på disco. Var så himla trött efter tävlingarna under hela dagen så vi åkte aldrig iväg åå discot. Vi gick istället iväg och åt pizza på en pizzeria i närheten utav hotellet som vi bodde på. 

I söndags så ringde klockan igen på morgonen fast den här gången på klockan 07:00. Frukosten blev istället klockan 08:00. Och bussen körde oss till tävlingarna klockan 08:45. Den här dagen så tog jag hem 1 guld till. Alltså under hela helgen så tog jag hem sammanlagt 2 guld och 1 brons. 



Kram / Johanna 


Saknar dig!!

 

Den här veckan som snart är slut har varit en fruktansvärd vecka. Fast jag fyllde år så var den ändå hemsk. 

Jag SAKNAR dig något så otroligt mycket men jag gjorde det för din skull. Saknaden är oerhört stor efter dig! Alla dina blöta pussar och kramar som du gav till mig. Köttbullarna försvann i en väldans fart och popcornen som vi delade ihop när vi såg på film. Allt vatten som jag ofta, ofta fyllde på varje kväll men det sista som du vägrade dricka upp som fick hällas ut. Vattenpölarna Älskade du då du passade på att slörpa i dig några klunkar medan vi var ute och promenaderade ihop. Våra mysiga lekstunder ute i parken med både bollar och pinnar saknar jag. Och allra mest så Saknar jag dig, Castor mitt Älskade lilla hjärta!!!!!! 
Två datumar som jag Aldrig kommer att glömma är den 22/12-07 då du föddes och den 11/11-13 då du tog ditt sista andetag just på min födelsedag när jag fyllde 26 år. 

Kram/  Johanna (matte till Castor) 


Min födelsedag



Idag den 11/11 fyller jag 26 år! 💕 



Helgen har nu passerat förbi och min helg har varit väldigt trevlig och även haft mycket att göra. I fredags åkte jag och mamma iväg och handlade. Eftersom jag skulle ha både vuxenkalas och fest under lördagen. På fredags kvällen så ägnade jag mig åt att baka kanelbullar eftersom jag skulle bjuda på det under helgen. 


Lördagen kom och Annie (en god vän) kom över mycket tidigare för att hjälpa mig med Castor (min hund). Mina gäster kom på eftermiddagen och firade mig eftersom jag idag måndag den 11 november fyller år. Senare på kvällen så kom mina vänner för att jag skulle ha fest för mig. Gästerna blev bjudna på en lätt middag korv med bröd, därefter blev det glass, chokladsås, strössel och maränger. Kanelbullar och småkakor blev det också. 

Festen fortsatte och under kvällen/ nattens gång så blev det även chips, popcorn och godis så klart! 


Fantastiskt fina födelsedags presenter fick jag och trevliga gäster kom och firade mig! :) 



Kram/  Johanna 


Montazami

Mina inlägg duggar inte riktigt tätt här inte, men det skall bli ordning på det nu!!
Jag tycker att Maria Montazami är en fantastisk dam och blev därför lite extra Glad när jag hittade hennes
två viner på Systembolaget igår. Jag har inte provat dem ännu men de gör sig bra i min vinkyl också!
En annan helt fantastisk dam är såklart Leila.... Jag gick i spinn helt fullkomligt när jag fick boken häromdagen och den är helt UNDERBAR!!!
 
 

Det här blir min absolut nya inredningsbibel och alla fina bilder är också helt såå magiskt snygga asså!!
 

Asså... Tidningen Allers köper jag ganska ofta, men är det just ett julmagasin så blir det en självklarhet för min del!!
Årets första jultidning, av många.... Äntligen säger jag bara!!!! :)
Jag vet att väldigt många utav er där ute tycker det är stört att smygstarta julplanerna redan nu men jag tror minsann att vi är flera, flera, eller hur?!?!?!?!
 
 
Ha en trevlig kväll!! :)
 
Kram/  Johanna

Present

Lördagens present! Tack alla fina!!!
 
 
 
Kram/  Johanna

Födelsedagsvecka

Födelsedagsvecka!!! Tack till alla fina härliga gymnaster!! Ni är mina änglar!!!!!
 
 
 
 
Kram/  Johanna

Utomhus..

... lek är fantastiskt kul tycker Castor speciellt på morgonen när man har sovit en hel natt samt ätit en god frukost. 


Kram/  Johanna 

Dag nummer 5....

... är vi nu inne på och det är minsann redan torsdag. Idag händer det inte någonting speciellt hos oss förutom att jag ska klippa håret hos min frisör och jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig om jag endast ska klippa topparna eller om jag ska ha lugg, klippa det kort, kortare, klippa upp det eller varför inte tunna ut det?! Jag tycker det är så svårt att veta hur man ibland vill ha det precis som om man vill ha mittbena, sidobena från vänster - höger eller från höger - vänster. 

• Hur brukar ni klippa er ? 
• Hur ofta klipper ni er ? 
• Vad betalar ni för en helt vanlig klippning ? 

Själv så brukar jag oftast endast klippa mina toppar och ibland brukar jag ha lång lugg och ibland blir det kort tugg dvs. I vanligt fall så brukar min klippning kosta runt 800:- ibland 850:-. 

Kosta vad det kostar men det gäller att ligga på topp!! :) 

Kram/  Johanna 

Hundrastgård

Idag blev det en tur till en helt annan hundrastgård än vad jag och Castor har varit på innan. Han blev helt överlycklig över att få springa helt fritt där. Det blev att leka med pinnar där och det uppskattades verkligen utav honom. Annars så har vi inte gjort så mycket annat idag faktiskt. Väldigt tråkigt väder är det nu sedan en tid tillbaka. Först imorse var det uppehåll med sol och nu på eftermiddagen är det bara regn och ruskigt väder. 




Kram/  Johanna 

Tredje....

... dagen är vi nu inne på och idag är det sol ute och varmare ute än vad det var igår. Man blir så glad utav att solen tittar förbi så här på vinterhalvåret. Igår kväll tog jag och Castor vår sista promenad vid midnatt så idag tog vi lite sovmorgon. Är nu ute vår morgonpromenad och har varit det ett bra tag nu. 


Kram/  Johanna 

Fortfarande dag 2

Nu är det fortfarande dag nummer 2 fast då förstås på kvällen. Idag har det bara regnat en massa från tidig morgon tills nu från en stund sedan när det slutade att regna. För min del så blev det gummistövlar sedan imorse och för Castor så blev det täcke så att han inte skulle frysa och bli blöt. Även om Castor älskar allt som sagt. Han älskar pinnar, bollar, människor, ordet som börjar på G (godis), popcorn och frukt. Det ända som han Inte tycker om är choklad, lök och sallad ;) Det bästa min Castor älskar är att ligga i soffan och bara mysa och bli klappad det är bäst enligt Castor! 

Annars nu ikväll så har vi bara tagit det lugnt eftersom jag har ganska ont på min högra sida i mitt ansikte och på mina läppar pga en sak som hände idag men det går väl över hoppas jag. 





Kram/  Johanna 

Dag nummer 2

Natten har vi både sovit så fantastiskt gott att när klockan ringde hörde varken jag eller Castor det. Sovmorgon hade vi tills klockan var nästan 08:00. Därefter blev det frukost direkt och sen gick vi ut. Just nu är vi fortfarande ute och det blev massor utav lek med pinnar. Castor älskar pinnar och bollar må ni tro! :) 




Kram/  Johanna 

1 vecka

 
Idag är det endast 1 vecka kvar tills jag fyller år. Oj, vad tiden går fort. Jag tyckte nyss jag fyllde år men det var visst förra året som det var. Tiden bara springer iväg med en väldans fart nu för tiden. Mamma har bett mig att skriva en önskelista om vad jag önskar mig när jag fyller år men jag kan ärligt talat säga att jag har absolut ingen som helst aning om vad jag önskar mig när jag fyller år om en vecka exakt.
 
Jag minns att jag förra året när jag fyllde år att jag önskade mig det här och det har jag redan fått. Det som jag önskade mig förra året var följande saker:
* iPhone 5
* iPad
* Sköldpadda
* Hund
* Peak Performance kläder
* Converse skor
* Presentkort på följande butiker; Footlight, Zara, Filippa K, Yves-Rocher, Rut & Circle och Marc O´Polo.
 
Den här gången så önskar jag mig:
* iPhone 6
* Presentkort på följande butiker; Footlight, Zara, Filippa K, Yves-Rocher, Marc O´Polo och Stadium.
* Boxar med E.R. (City Akuten).
* Ännu en resa till USA
* Hundvakt till Castor
 
 
Det är typ det som jag i nu läget kommer på!
Kram/  Johanna

Första dagen

 
Natten mellan lördag - söndag gick hur bra som helst. Både jag och Castor var nog lite spända eftersom varken jag eller han hade sovit under samma tak förut. Under nattens gång så vaknade både jag Castor till men somnade om snabbt igen. Vår första morgon promenad blev tidigt i morse redan vid klockan 07:15 och innan vi hade kommit hem igen så hade det nästan gått 1 timmes tid. Väl hemma igen efter vår morgon promenad så var vi hur blöta som helst eftersom det spö regnade under hela tiden som vi var ute på vår promenad.
 
När vi kom hem så åt Castor frukost och där efter så gick vi båda och sov igen, skönt! :) Timmarna gick och sen var det dags för ännu en promenad fast då hade det slutat att regna som tur var. Luft har vi båda fått idag och på vår andra promenad utomhus så var vi ute i 2 1/2 timme.
 
Ikväll så har vi bara myst och tillbringat vår kväll i soffan samt även i blåsten eftersom det nu blåser väldigt mycket. Det kändes nästan som innan när vi var ute att det skulle bli lite storm. Jag trodde nästan att både jag och Castor skulle blåsa iväg men det hände aldrig.
 
En sista kissrunda blir det nu innan vi skall gå och sova för natten men ni får ha det så bra.
 
Kram/  Johanna

Castor

Dagen började för mig väldigt tidigt imorse. Klockan var redan 06:30 när den ringde och det var dags att gå upp. En rolig dag skulle ske för min del. Jag åkte in till centralstationen och efter det blev det buss mot Göteborg. Väl framme i Göteborg så blev jag upphämtad utav snälla Elin och Castor. Vi körde hem till Elin och Castor där Patrik och resten utav familjen väntade. Det blev god mat och massa snack förstås. En lång promenad för mig, Elin, Ava, Buffy och Castor i det fina vädret blev det också i både skog och mark. 

Efter en lång dag i Göteborg så är både jag och Castor nu påväg hemåt. Castor sover redan här i bussen och nästan så med jag. Castor älskar mig redan och jag älskar han också redan så otroligt mycket! :) 




Halloween

 
Dagen idag har jag haft massvis med att göra. Började dagen med att tvätta eftersom jag nästan "typ" inte hade några kläder att ha på mig.... Eller jo det hade jag men inte kläder som jag ville ha på mig. Haha.. ;) Har även hunnit med att städa och handlat lite. Lägenheten är topp fin nu och man kan inte hitta ett hårstrå på golvet nu. Ingrid en vän kom hit förut och vi drog iväg och åt det blev på BK (Burger King) för er som inte vet. Lite lååååångest över det eftersom det är såååååå himla onyttigt och fettigt. Blääää! Nu blir det att fixa sig inför kvällens fest som vi (jag och Ingrid) skall iväg på snart. Buu. Önskar er alla en trevlig Halloween helg!
 
Kram /Johanna

RSS 2.0